Güncel Haberler

Koç Itoudis ve Sestina, Olympiakos Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de Yunan ekibi Olympiakos’u konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Olympiacos, Final Four oynamak için kurulmuş bir takım. Çok büyük tecrübeye sahipler. İyi basketbol oynuyorlar. Fizikli bir takım; aynı zamanda şutör ve yaratıcı oyunculara sahipler. Bunun yanı sıra hücum ribauntlarında da etkililer. Onlara karşı üstünlük kurmak için tüm bu alanlarda onlara cevap verebilmemiz gerekiyor. Ve elbette ilk andan itibaren rekabetçi olabilmeliyiz.

Fenerbahçe SK

Amerikalı uzun Nate Sestina ise şu ifadeleri kullandı:

Olympiacos’a karşı Perşembe günü büyük bir maça çıkacağız. Kırk dakika boyunca motive olmamız gerektiğini biliyoruz. Oyun planımıza sadık kalmalı, teknik ekibimizin bizden istediklerini yerine getirebilmeliyiz. Aynı zamanda taraftarlarımızı da bu maça çağırmayı ve en coşkulu şekilde bizim arkamızda olmalarını istiyorum. Onların desteğiyle çok önemli bir rakibe karşı oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanmak için her şeyi yapacağız.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …