Güncel Haberler

Manisa’nın Yeni Transferi Hughes, Aile Özlemi Nedeniyle Ülkesine Döndü!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Manisa BBSK‘da daha sezon başlamadan bir ayrılık yaşandı.

Yaz döneminde takıma kattıkları 25 yaşındaki 3 numara Elijah Hughes, ailesinde ayrı kalmayı mental olarak aşamadığını belirtti ve kontratı karşılıklı olarak feshedildi, ülkesi ABD’ye döndü.

Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

2023-2024 sezonu öncesinde sözleşme imzaladığımız Elijah Wayne Hughes ile yollarımız, oyuncunun elverişli bir profesyonel basketbol yaşantısı sürdürmesine engel olan ailevi ve mental gerekçelerden ötürü ayrılmış bulunmaktadır.

Elijah Hughes’a bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz.

Manisa BBSK

2020 NBA Draftı’nda 39. sıradan New Orleans Pelicans‘a seçilen Birleşik Amerikalı oyuncu, NBA kariyerinde Utah Jazz ve Portland Trail Blazers formaları giymişti. Geride bıraktığımız sezonda ise G-League’de 39 maçta ortalama 32.8 dakika süre alırken 14.2 sayı, yüzde 33.7 üçlük, 4.1 ribaund, 2.3 asist, 1.2 top çalma ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …