Güncel Haberler

Slovenya’ya Kötü Haber: Cancar’ın Ön Çapraz Bağlarında Yırtık Var!

2023 FIBA Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Slovenya, hazırlık maçında Yunanistan ile karşılaşmıştı.

Takımın yıldız forveti Vlatko Cancar, bir hızlı hücumda tek elle smaç yaptıktan sonra yere inerken sol dizinin üstüne çok yük binmiş ve ciddi şekilde sakatlanarak maça devam edememişti.

Maalesef oyuncunun durumu hakkında kötü haber geldi. NBA ekiplerinden Denver Nuggets’ın formasını giyen tecrübeli forvetin ön çapraz bağlarında yırtılma olduğu tespit edildi. Cancar, bir operasyon geçirecek hem Dünya Kupası’nda hem de sezonun neredeyse tamamında forma giyemeyecek.

Biz de Basket Servisi ailesi olarak Sloven forvete acil şifalar diliyoruz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Pelicans Karşısında Terlemedi (Jokic’den 108. triple-double)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Denver Nuggets konuk ettiği New Orleans Pelicans karşısında zorlanmadan 116-134’lük skorla …