Güncel Haberler

Barça, Obradoiro Engelini Rahat Geçti

İspanya Liga Endesa 32. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Obradoiro‘yu 94-77’lik skorla rahat bir şekilde geçti.

Bu sonuçla Barça derecesini 27-5 yaptı ve yine liderlik koltuğunu Baskonia ile paylaşmayı sürdürdü. Obradoiro ise 13-19 ile 12. sırada yer aldı.

Ev sahibi ekipte Nikola Mirotic 27 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Alex Abrines 12 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Nikola Kalinic 11 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi. Çek yıldız Jan Vesely maçın 4. dakikasında sakatlanarak kenara geldi, tekrar dönemedi.

Misafir takımda ise Kassius Robertson 19 sayı, 2 ribaund, Marek Blazevic 15 sayı, 4 ribaund ve Leo Westermann 13 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …