Güncel Haberler

Eksik Real Madrid, Formda Malaga’yı Farklı Geçti

İspanya Liga Endesa 31. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği formda rakibi Unicaja Malaga‘yı önemli eksiklerine rağmen 102-90’lık skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Real derecesini 25-6 yaptı ve zirveyi paylaşan Baskonia ile Barça’yı takibini sürdürdü. Malaga ise 22-10 ile 5. sırada kaldı.

Tavares, Hezonja, Deck ve Hanga’dan yoksun olan Real’de Guerschon Yabusele 28 sayı, 11 ribaund ile yıldızlaşırken, Sergio Llull 23 sayı, 3 asist, Dzanan Musa 16 sayı, 2 ribaund ve Nigel Williams-Goss 13 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Malaga cephesinde ise Dylan Osetkowski 24 sayı, Kendrick Perry 15 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Jonathan Barriero 10 sayı ve David Kravish 10 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Granca, Genç Guard Alocen ile İmzaladı

BKT EuroCup ekibi Gran Canaria kadrosunu genç bir guardla güçlendirdi. İspanya Liga Endesa temsilcisi, oyun …