Güncel Haberler

New York, Cleveland’a Çemberi Göstermedi! (Cedi 0 çekti)

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında New York Knicks konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 79-89’luk skorla geçti, adeta çemberi göstermedi!

Bu sonuçla Knicks seride 2-1 öne geçmiş oldu. Serinin 4. maçı 23 Nisan’da yine New York’da oynanacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Jalen Brunson 21 sayı, 4 ribaund, 6 asist, RJ Barrett 19 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyette rol aldı. Josh Hart 13, Julius Randle 11 sayıyla galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Misafir takımda ise Donovan Mitchell 22 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Darius Garland 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 4 top çalma, Caris LeVert 17 sayı, 4 ribaund, 3 asistle direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman 16 dakika sahada kaldı, 0-3 saha içi ile maçı sayı atamadan tamamladı, istatistiklerine sadece 1 ribaund, 1 top çalma ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …