Güncel Haberler

Booker ve Arkadaşları, Sixers’ı Sahadan Sildiler (Furkan 4 sayı)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Phoenix Suns konuk ettiği Doğu ekibi Philadelphia 76ers‘ı 105-125 ile farklı geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Suns derecesini 39-35 yaparak Batı’da 4. sırada yer aldı. Sixers ise derecesini 49-25 yaparak Doğu’da 3. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Durant ve Ayton’dan yoksun olan Suns’da Devin Booker 29 sayı, 5 asist ile oynarken Bismack Biyombo 17 sayı,13 ribaund ile double-double yaptı. TJ Warren 16 sayı, 8 ribaund, Terrence Ross 15, Cameron Payne 14 sayı, 7 asist ile mücadele etti.

Sixers cephesinde ise Tyrese Maxey 37 sayı, 7 ribaund ile oynarken Joel Embiid 28 sayı, 10 ribaund ile mücadele ederken Tobias Harris 13 sayı, Shake Milton da 7 sayıyla maçı tamamladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …