Güncel Haberler

James’siz Monaco, Şovunu Le Portel Karşısında da Sürdürdü!

Fransa Betclic ELITE Pro A 24. hafta mücadelesinde yıldızı James’den yoksun olan AS Monaco, konuk ettiği Le Portel karşısında da son haftalardaki formda grafiğini sürdürdü ve sahadan 99-78 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla ev sahibi derecesini 20-4 yaptı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Misafir takım ise 9-15 ile 13. sırada yer aldı.

Monaco’da Yakuba Ouattara 21 sayı (5-8 üçlük), 2 asist ile öne çıkarken, Jaron Blossomgame 17 sayı, 4 ribaund, Alpha Diallo 14 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Chima Moneke 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Yoan Makoundou 11 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Portel cephesinde ise Terry Allen 17 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Nadir Hifi 14 sayı, Zoran Nikolic 12 sayı, 6 ribaund ve Charles Abouo 10 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …