Güncel Haberler

Koç Itoudis ve Guduric, Milano Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta ertleme maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, İtalyan ekibi Olimpia Milano’yu konuk ediyor.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

EuroLeague’de erteleme maçına çıkıyoruz. Bu hafta iki karşılaşmamız olacak. Rakibimiz EuroLeague’de son üç sezonda olduğu gibi Play-off ve Final Four hedefleriyle yola çıkmış bir ekip. Çok fazla yeteneğe, tecrübeye ve birlikte oynama alışkanlığına sahipler. Eğer EuroLeague’de Play-off yapmak istiyorsak bu maç bizim için mutlaka kazanılması gereken bir mücadele olacak ve bunun için hazır olmalıyız. İtalya’daki maça göre kadrosunda çok fazla değişiklik yaşayan bir ekiple oynayacağız. Shabazz Napier kadroya katıldı. O dönemde oynamayan Billy Baron, Brandon Davies ve birçok farklı isim karşımızda olacak. Bu maçı kazanmamız gerekiyor ve böyle bir maçı kazanabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız.

Fenerbahçe SK

Sırp yıldız Marko Guduric ise şu ifadeleri kullandı:

Bizim için çok önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmanın bizim açımızdan sezonun en önemli maçı olacağını söyleyebilirim. Evimizi korumak istiyoruz ve bu yolda da taraftarlarımızdan güçlü bir destek alacağımızı biliyorum. Rakibimizin de bizim gibi birkaç sakat ismi var. Kazanabilmek için 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerekiyor.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius, Merkezefendi Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘nin 68-93 gibi net bir …