Güncel Haberler

Koç Can, Konyaspor Galibiyeti ve Jones’un Sakatlığı Hakkında Açıklamalar Yaptı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk olduğu Ayos Konyaspor’u 84-75’lik skorla yendi.

Karşılaşmanın ardından Telekom’un koçu Erdem Can, maç ve Jones’un sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu:

Tyrique Jones’un durumu ciddi gibi görünüyor ama kontrollerin ardından bir şey söyleyebiliriz. Kötü düştü ve galiba havadayken de darbe aldı. Üzgünüz, umarım ciddi bir şey değildir.

Oyuna gelince de 28 asistle 84 sayı atmak çok önemliydi ki bugün dış atış yüzdemiz de çok düşüktü. Daha yüksek bir yüzdeyle oynasak 30’un üzerinde bir asitle oynayabilirdik. O sevindirici. Dönem dönem farkı açtık ama tabii ki Konyaspor da bir direnç gösterdi. Biz de tabi o bölümleri çok akıllıca oynamadık fakat kazanmak güzel, ligde her maç çok zor. Şimdi bizim için çok önemli bir Gran Canaria maçı var. EuroCup’ta ilk iki sıra için çok önemli bir maç. Oraya hazırlanmaya çalışacağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …