Güncel Haberler

Virtus Bologna, Baskonia’yı Yenerek Play-Off İddiasını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Virtus Bologna konuk ettiği Cazoo Baskonia‘yı 88-83’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bologna derecesini 12-13 yaparak 12. sırada yer aldı ve play-off iddiasını sürdürdü. İspanyol ekibi ise 13-12 ile 7. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Milos Teodosic 17 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Marco Belinelli 15 sayı (5-10 3sayı), 2 ribaund, Tornike Shengelia 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Awudu Abass 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Rokas Giedraitis 25 sayı, 7 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Daulton Hommes 15 sayı, Darius Thompson 15 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Markus Howard 10 sayı ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …