Güncel Haberler

2023 NBA All-Star Smaç Yarışması Şampiyonu G-League’den McClung Oldu!

2023 NBA All-Star haftasonunda merakla beklenen etkinliklerden biri olan Smaç Yarışması’dan bu sezon Houston Rockets‘tan Kenyon Martin Jr., Philadelphia 76ers‘tan Mac McClung, New Orleans Pelicans‘tan Trey Murphy III ve New York Knicks‘ten Jericho Sims yer aldılar.

Sezona G-League’de başlayan ve geçtiğimiz günlerde Philadelphia 76ers ile kısa süreli bir kontrat imzalayan ve sadece 4 NBA maçında görev alan Mac McClung yaptığı bir smaç hariç diğer tüm smaçlarda jüriden 50 tam puan alarak finalde Trey Murphy’i devirerek bu sezonun şampiyonu oldu.

Son smacında havada neredeyse 2 tur atan McClung, kariyerinde 2 smaç yarışması şampiyonluğu olan ve jüride de yer alan Wilkins’den de özel bir tebrik aldı. Lisede yaptığı smaçlarla YouTube fenomeni haline gelen McClung, smaç yarışmasında forma giyen ilk G League oyuncusu oldu.

McClung, bu sezonun çoğunu geçirdiği ve 18 maçta forma giydiği G League’te ise 19.1 sayı, 4.7 asist, 2.7 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …