Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Maccabi Deplasmanında Nedovic ile Güldü

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Maccabi Tel Aviv‘i Nedovic’in skorer oyunu eşliğinde 86-89’luk skorla yenmeyi başardı.

Bu hafta Euroleague’de oynanan tüm maçlarda olduğu gibi bu maça da ülkemizdeki deprem felaketinde hayatını kaybedenler için saygı duruşu ile başlandı.

Bu sonuçla Sırp ekibi derecesini 11-13 yaptı ve 13. sırada yer aldı. İsrail ekibi ise 12-12 ile 10. sıraya geriledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kızıl Yıldız’da Nemanja Nedovic 28 sayı (6-9 3sayı), 2 asist ile yıldızlaşırken, Luka Mitrovic 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Ognjen Dobric 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Filip Petrusev 12 sayı, 5 ribaund ve Luca Vildoza 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Maccabi cephesinde ise Wade Baldwin 38 sayı (kariyer rekoru), 5 ribaund, 5 asist ile MVP performansı sergilese de galibiyet için yeterli olamadı. Bonzie Colson 16 sayı, 5 ribaund ve Darrun Hilliard 10 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …