Güncel Haberler

Barça, Son Nefeste Bayern Engelini Geçebildi (Sertaç 10 sayı)

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği FC Bayern Munich karşısında zorlansa da son hücumda Higgins’in orta mesafe basketiyle 72-70 kazandı. Bayern adına maçın son topunu ise Jaramaz üçlük çizgisi gerisinden kullandı ama isabet bulamadı.

Bu sonuçla Barça derecesini 15-8 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Bayern ise 9-14 ile 14. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Barça’da Nikola Mirotic 12 sayı, 3 ribaund, Setaç Şanlı 10 sayı, 3 ribaund, Jan Vesely 10 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Cory Higgins 9 sayı, 3 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Bayern cephesinde ise Nick Weiler-Babb 15 sayı, 3 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Ognjen Jaramaz 12 sayı, 2 asist, Augustine Rubit 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Corey Walden ile Nicklas Wimberg 9’ar sayıyla direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …