Güncel Haberler

Koç Ernak, Bonn Yenilgisinin Ardından Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu J grubu ilk maçında etmsilcimiz Bahçeşehir Koleji konuk olduğu Telekom Bonn’a 74-68’lik skorla kaybetmişti.

Karşılaşmanın ardından koç Erhan Ernak açıklamalarda bulundu:

Zor bir deplasmana geldiğimizin farkındaydık. Top 16’daki hiçbir maçımızın kolay olmayacağını da biliyoruz. Deplasman maçlarında özellikle maçın başında daha disiplinli olmamız gerekiyor. Önümüzde daha 5 maçımız var. Hatalarımızdan ders çıkartıp bundan sonraki maçlarda tekrarlanmamasını sağlayacağız. Takımımıza destek için salona gelerek desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Bahçeşehir Koleji SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …