Güncel Haberler

Koç Ataman, Bayern Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk ettiği FC Bayern Munich’e 81-89’luk skorla yenildi.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok üzücü bir mağlubiyet oldu. Maçın ilk 25 dakikasında mükemmel bir basketbol oynadık, sonra bir anda basketbol oynamayı bıraktık. Neden basketbol oynamayı bıraktığımıza dair bir fikrim yok, bu sebeple yorum yapabilmek hiç kolay değil. Açıkçası yapılabilecek her şeyi yaptık, rotasyonu aktif tutarak sürekli farklı opsiyonlar aradık ama hücumda şutlar girmeyince savunma yapmayı unuttuk.

Bayern ise bizim aksimize son bölümde inanılmaz bir üçlük yüzdesi yakaladı, özellikle Othello Hunter ve Augustine Rubit çok sayıda üçlük soktu. Son çeyrekte üçlük atmayan bir Bayern oyuncusu kalmadı. Ayrıca rakibimizin 10 hücum ribaundu var, biz ise maç boyunca sadece 2 hücum ribaundu alabildik. Sanırım takımımızda bir oyuncu şut denediği zaman diğerleri bu atışın gireceğine gereğinden fazla inanıyorlar, bu tür bir mental sorun yaşıyor olabiliriz. Yine de bizim gibi güçlü bir takım 16 sayıyla öne geçtiği maçı evinde kaybediyorsa buradaki tek suçlu benim. Söyleyebileceklerim bu kadar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …