Güncel Haberler

Türk Telekom’un Konuğu Hamburg Towers

7DAYS EuroCup B grubu 11. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, Ankara’da Hamburg Towers‘ı konuk edecek.

18 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor Yıldız ekranlarında canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz 10 maçtan topladığı 7 galibiyetle beraber Paris’in ile ikincilik koltuğunu paylaşıyor. Geçen hafta da o Paris’e deplasmanda maalesef 96-77 gibi farklı bir skorla yenilmiştik. Ligde ise Ankara ekibi konuk olduğu Petkim Spor’u 70-89 gibi beklenenden çok daha bir skorla yenmişti. O maçta Grant 20 sayı, 5 asist, Jones 20 sayı, 10 ribaund ve Taylor 16 sayı, 4 asist ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

Alman ekibi ise grubun vasat ekiplerinden birisi. 10 maçtan sadece 3 galibiyet toplayabildiler ve 10 takım arasında 8. sırada yer alıyorlar. Geçen hafta evlerinde oynamalarına rağmen Buducnost’a 59-87 gibi kalp kırıcı bir skorla kaybetmişlerdi. Sonrasında yerel ligde ise yine evlerinde Gottingen’e 82-91 ile yenilmekten kurtulamamışlardı. O maçta McCullum 25 sayı, 7 asist ve Meisner 15 sayı, 9 ribaund ile yegane direnebilen isimler olmuşlardı.

İki takımın sezonun ilk yarısında, Almanya’daki karşılaşmalarını temsilcimiz 83-88’lik skorla kazanmayı bilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …