Güncel Haberler

Embiid ve Arkadaşları, Los Angeles’tan Galibiyetle Dönüyor (Furkan 4 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Philadelphia 76ers konuk olduğu Batı ekibi Los Angeles Clippers‘ı Embiid liderliğinde 120-110’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Sixers derecesini 28-16 yaptı ve Doğu’da 3. sırada yer aldı. Clippers ise 23-23 ile Batı’da 6. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sixers’da Joel Embiid 41 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Tyrese Maxey 22 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Tobias Harris 20 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 5 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise 3 dakika süre bulabildi ve 4 sayı, 2 asist, 1 top çalma üretti.

Clippers cephesinde ise Kawhi Leonard 27 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Norman Powell 16 sayı, Paul George 13 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Ivica Zubac 12 sayı, 9 ribaund ve Terance Mann 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …