Güncel Haberler

Alperen’in Kariyer Performansı da Houston’ı Kurtaramadı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde son sırada yer alan Houston Rockets konuk olduğu kötü günlerden kurtulmak isteyen Los Angeles Lakers‘a Alperen’in kariyer performansına rağmen 132-140’lık skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Lakers derecesini, 20-24 yaptı ve 12. sırada yer aldı. Rockets ise 10-34 ile 15. ve son sıradan kurtulamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets’da milli oyuncumuz Alperen Şengün şov yaptı adeta. 37 dakika sahada kalan genç yıldız 12-15 2sayı, 2-2 3sayı, 3-5 s.atış isabetleri ile 33 sayı üreterek kariyer rekorunu kırarken istatistik kağıdını da 15 ribaund, 6 asist, 4 blok ile doldurdu! Jalen Green 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Eric Gordon 19 sayı, 2 ribaund, 8 asist ve Kenyon Martin Jr. 17 sayı, 7 ribaund ile ona destek olan diğer isimlerdi.

Lakers cephesinde ise Lebron James 48 sayı, 8 ribaund, 9 asist ile MVP performansı ortaya koyarak galibiyeti getiren isim oldu. Russell Westbrook 24 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Kendrick Nunn 15 sayı, 2 ribaund ve Wenyen Gabriel 14 sayı, 9 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …