Güncel Haberler

Milano, Tortona Karşısında Zorlanmadı

İtalya Lega Basket Serie A 15. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk ettiği Derthona Tortona karşısında sert savunmasınında yardımıyla fazla zorlanmadan 79-63’lük skorla net bir galibiyet elde etti.

Bu sonuçla Milano derecesini 12-3 yaptı ve liderlik koltuğunu Bologna ile paylaşmaya devam etti. Tortona ise 10-5 ile 3. sırada konumlandı.

Milano’da Nicolo Melli 16 sayı, 3 ribaund ile öne çıkarken, Billy Baron 11 sayı, Naz Mitrou-Long 11 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Kyle Hines 8 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Giampaolo Ricci 8 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise J.P. Macura 12 sayı, 4 ribaund, Luca Severini 12 sayı, 7 ribaund, Leon Radosevic 10 sayı, 6 ribaund ve Semaj Christon 8 sayı ile direnmeye çalışan başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …