Güncel Haberler

Daçka, Nefes Kesen Mücadele Gaziantep’i Yenip Türkiye Kupası Biletini Kaptı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde Darüşşafaka konuk ettiği Gaziantep‘i son nefeste 78-74’lik skorla yenmeyi başardı ve Türkiye Kupası biletini kapmış oldu.

Bu sonuçla Daçka derecesini 8-7 yaptı ve 7. sırada yer aldı. Gaziantep ise 5-10 ile 12. sırada kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Doğuş Özdemiroğlu 13 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken, Markel Starks 12 sayı, 2 ribaund, 8 asist, Gabriel Olaseni 12 sayı, 8 ribaund, 2 asit, Ercan Osmani 10 sayı, 8 ribaund ve Can Korkmaz 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Gaziantep cephesinde ise Damyean Dotson 30 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile yıldızlaştı ama galibiyeti için yeterli olmadı. Conner Frankamp 13 sayı, 2 asist ve John Egbunu 10 sayı, 10 ribaund, 3 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …