Güncel Haberler

Denver, Süper Yıldızlarından Yoksun Lakers’ı Rahat Geçti

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Denver Nuggets konuk ettiği Lebron ve Davis’den yoksun olan Los Angeles Lakers‘ı 109-122’lik skorla fazla zorlanmadan geçti.

Bu sonuçla Nuggets 27-13 ile Memphis ile beraber liderlik koltuğunu paylaşırken, 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Lakers ise 19-22 ile 12. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Jamal Murray 34 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Nikola Jokic de 14 sayı, 11 ribaund, 16 asist ile yine triple-double performansı sergiledi. Kendavious Caldwell-Pope 16 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Bruce Brown 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile onlara destek olan diğer isimler oldular.

Hem Lebron hem de Davis’den yoksun olan Lakers’da ise Russell Westbrook 25 sayı, 7 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken, Thomas Bryant 17 sayı, 10 ribaund, Kendrick Nunn 15 sayı, 3 top çalma ve Dennis Schröder 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …