Güncel Haberler

Houston, 20 Farktan Yakalanıp Minnesota’ya Kaybetti (Alperen 18+8)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Houston Rockets konuk ettiği Minnesota Timberwolves karşısında 20 sayılık farkı koruyamadı ve sahadan 104-96’lık skorla mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Wolves derecesini 20-21 yaptı ve 9. sırada yer aldı. Rockets ise 10-30 ile 15. ve son sırada yer almaya devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Towns’dan yoksun olan Wolves’da D’Angelo Russell 22 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Anthony Edwards 21 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Rudy Gobert 18 sayı, 11 ribaund ve Taurean Prince 14 sayı, 4 asist ile galibiyeti başlıca isimlerdi.

Rockets cephesinde ise Kevin Porter Jr. 25 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Kenyon Martin Jr. 12 sayı, 5 ribaund, 2 asit ve Eric Gordon 11 sayı, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise 8-15 2sayı, 2-4 s.atış isabetleriyle tamamı ilk yarıda olmak üzere 18 sayı buldu, ikinci yarıda Gobert’in savunması karşısında sınıfta kaldı. Genç uzun istatistiklerine 8 ribaund, 2 asist, 1 blok da ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …