Güncel Haberler

Embiid’siz Philadelphia, Harden Liderliğinde Detroit’i Rahat Geçti (Furkan 2 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Embiid’den yoksun olan Philadelphia 76ers konuk olduğu zayıf rakibi Detroit Pistons‘ı Harden’ın triple-double performansı eşliğinde 123-111’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Sixers derecesini 24-15 yaptı ve 5. sırada yer aldı. Pistons ise 11-32 ile 15. ve son sırada yer almaya devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Embiid’den yoksun olan Sixers’da James Harden 20 sayı, 11 ribaund, 11 asist ile triple-double performansına imza atarken, Tyrese Maxey 23 sayı, 2 asist, Montrezl Harrell 20 sayı, 6 ribaund, Paul Reed 16 sayı, 12 ribaund, 3 top çalma ve Georges Niang 14 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise 7 dakika süre buldu ve sadece 2 sayı ile katkı verebildi.

Pistons cephesinde ise Killian Hayes 26 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Isaiah Stewart 20 sayı, 13 ribaund, 2 asist ve Bojan Bogdanovic 20 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …