Güncel Haberler

Koç Itoudis, Daçka Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Darüşşafaka’yı 95-82’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

İlk olarak takımı tebrik ediyorum. İlk çeyrekten itibaren aslında maçın tonu belirlendi. Rakibin sadece tek bir sayı atmasını sağladık, sadece 8 serbest atış oldu. Ama Tarık ve İsmet’in sakatlıkları var; İsmet bileğini burktu, umarım ikisi de kısa sürede dönerler.

Fenerbahçe SK

Türkiye Ligi’ndeki yabancı kısıtlamasıyla ilgili de konuşan Yunan koç, “Pozisyon için savaşmak gerekiyor ve bu kısıtlamalar aslında savaşmayı bilmeyenler, belki de korkanlar içindir. Şu an yerli oyuncu sayımız sakatlıklardan dolayı azaldı. Allah korusun önceki maçlarda 3-4-5 de olabilir, tabii ki olmasın ama kısıtlama olmayan ülkeler var, İspanya gibi. Belki onları incelemek, örnek almak lazım. Çok güzel örnekler var. Artık belki de bu sayı kısıtlamasını incelemek gerekiyor. Bunu büyük bir saygıyla söylüyorum. Sağlıklı bir organizasyonun olduğu yerde spordaki kısıtlamalar aslında zayıf insanlar içindir. Bunu federasyona ve Türkiye’ye saygıyla söylüyorum. Spora yardımcı olmak amacıyla söylüyorum.” diye konuştu.

Koç Itoudis, sözlerini şu şekilde noktaladı; “Taraftara teşekkür ediyorum. İsmet ve Tarık’ın da bir an önce iyileşmeleri için umutluyuz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …