Güncel Haberler

Partizan, Monaco’yu Farklı Yenip Çıkışını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde Partizan konuk ettiği AS Monaco‘yu 100-80’lik skorla farklı geçerek çıkışını sürdürdü.

Bu sonuçla Partizan derecesini 8-9 yaptı ve 11. sırada yer aldı. Monaco ise 11-6 ile Barcelona ve Baskonia’nın yanında liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Partizan’da Mathias Lessort 21 sayı (8-10 2sayı), 8 ribaund ile öne çıkarken, Kevin Punter 19 sayı, 4 asist, Yam Madar 15 sayı, 3 asist, Danilo Andjusic 12 sayı, 2 asist, Dante Exum 11 sayı, 2 asist ve Zach LeDay 10 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Monaco cephesinde ise Elie Okobo 17 sayı, 9 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Alpha Diallo 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Yakuba Ouattara 10 sayı ile direnen diğer isimlerdi. Mike James sadece 9 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …