Güncel Haberler

Boston, Dallas’ı Deplasmanda Ezdi Geçti!

NBA Doğu Konferansı’nın lideri Boston Celtics konuk olduğu Batı’nın play-off takımlarından Dallas Mavericks‘i 124-95’lik skorla ezdi geçti.

Bu sonuçla Celtics derecesini 27-12 yaptı ve Doğu’da liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Mavs ise 22-17 ile Batı’da 4. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir takımda Jayson Tatum 29 sayı, 14 ribaund, 10 asist ile triple-double performansına imza atarken, Jaylen Brown 19 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Marcus Smart 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Malcolm Brogdon 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic 23 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Spencer Dinwiddie 18 sayı, 5 asist, Jaden Hardy 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Christian Wood 12 sayı, 12 ribaund ile direnmeye çalışan başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …