Güncel Haberler

Koç Ernak, Oostende Mağlubiyeti Hakkında Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi ilk maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji konuk ettiği Oostende’ye 72-76 ile yenilerek 0-1 geriye düşmüş, saha avantajını da kaybetmişti.

Karşılaşma sonrası temsilcimizin koçu Erhan Ernak açıklamalarda bulundu:

Aslında maça çok iyi başlayarak ilk çeyrekte istediğimiz farkı yakaladık ama bu durum rehavete yol açtı. Bu tuzağa düşmememiz gerekiyordu, oyuncuları da bu konuya dair uyarmıştık. Oostende, hücum potansiyeli çok yüksek bir ekip. Sonrasında geri düşmemize rağmen rakibimizi yakaladık ama bu seviyelerde rakibinize böyle kredileri vermemeniz lazım. Özellikle evimizde bu hatayı yapmamamız lazımdı. Artık Oostende’de kazanıp önce seriyi uzatmaya, sonrasında da evimizde kazanıp turu geçmeye çalışacağız.

Maçtan önce hedefimiz evimizdeki maçı kazanarak avantajı Oostende’ye kaptırmamaktı. Evet, bugün maçı kaybetmiş olabiliriz ama henüz hiçbir şey bitmiş değil. Saha avantajını rakibimize kaptırsak da seri devam ediyor. Toparlanarak Belçika’da kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …