Güncel Haberler

Partizan, Çıkışını Bayern Karşısında da Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Partizan konuk ettiği FC Bayern Munich‘i 83-77’lik skorla geçerek çıkışını sürdürdü.

Bu sonuçla Partizan derecesini 7-9 yaptı ve 11. sıraya yükseldi. Bayern ise 5-11 ile 17. sıraya geriledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Partizan’da Dante Exum 19 sayı, 3 asist ile en skorer isim olurken, Mathias Lessort 16 sayı, 11 ribaund, Zach LeDay 15 sayı, 9 ribaund ve Yam Madar 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Othello Hunter 16 sayı, 14 ribaund ile öne çıkarken, Ognjen Jaramaz 14 sayı, 2 asist, Augustine Rubit 14 sayı, 11 ribaund, 2 asist, Isaac Bonga 11 sayı, 3 ribaund ve Cassius Winston 10 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …