Güncel Haberler

Koç Ernak, Manisa Galibiyetinin Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji konuk olduğu Manisa BBSK karşısında uzatma sonunda 81-89’luk skorla kazanmayı başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından koç Erhan Ernak açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok zorlu bir mücadele oldu, Manisa deplasmanına gelirken yolculuğumuz 12 saat sürdü. Ayrıca hastalıkları nedeniyle bu karşılaşmada yararlanamadığımız oyuncularımız vardı. Manisa takımı maça çok sert başladı, Hakan (Demir) hocanın takımları zaten sert basketbol anlayışıyla bilinir. Başlarda istediğimiz oyun planını sahaya yansıtamadık, devre arası soyunma odasında neleri doğru yapmamız gerektiğini konuştuk. İkinci yarı oyuncularımın verdiği reaksiyon kazanmamızı sağladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …