Güncel Haberler

RESMİ: Manisa’dan Uzun Rotasyonuna Troy Takviyesi Geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi‘nin yeni ekiplerinden Manisa BBSK, koç Demir’in göreve gelmesiyle beraber transfer hamlelerine devam ediyor.

Konyaspor’da izlediğimiz Troy Selim Şav ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüz, 24 yaşındaki uzun Troy Selim Şav’ı kadrosuna kattı.

Son olarak Ayos Konyaspor’da forma giyen Troy Selim Şav, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Troy Selim Şav’a ailemize hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz.

Troy Selim Şav Kimdir?

NCAA’de St. Moore tecrübesi de olan Troy Selim Şav, 2018-2019 sezonunda çifte lisansla Basketbol Süper Ligi’nde Darüşşafaka, Türkiye Basketbol Ligi’nde ise Yalova forması giydi.

Şav, ardından 3 sezon daha Darüşşafaka formasını terletirken yeşil-siyahlı takımdaki son sezonunda ligde ve Avrupa’da 39 maça çıktı.

2022-2023 sezonuna Ayos Konyaspor formasıyla başlayan Şav, 10 maçta süre aldı.

Manisa BBSK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …