Güncel Haberler

Eksik New Orleans, San Antonio Engelini McCollum ile Geçti

NBA Batı Konferansı mücadelesinde önemli eksikleri bulunan New Orleans Pelicans konuk ettiği San Antonio Spurs‘ü McCollum’un skorer oyunu eşliğinde 117-126’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Pelicans derecesini 19-12 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Spurs ise 10-21 ile 14. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Williamson, Ingram ve Nance Jr.’dan yoksun olan Pelicans’da CJ McCollum 40 sayı (7-14 3sayı), 8 ribaund, 9 asist ile MVP performansı sergilerken, Jonas Valanciunas 16 sayı, 10 ribaund, Trey Murphy 15 sayı, 4 ribaund, Herbert Jones 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Willy Hernangomez 13 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Spurs cephesinde ise Jeremy Sochan 23 sayı, 9 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Tre Jones 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Jacob Poeltl 13 sayı, 4 ribaund ve Josh Richardson 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …