Güncel Haberler

Baskonia, Marinkovic’in Kariyer Gecesinde Bologna’yı Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadelesinde Cazoo Baskonia, konuk ettiği Virtus Bologna‘yı Marinkovic’in kariyer performansı eşliğinde 90-79’luk skorla rahat bir şekilde geçmeyi bildi.

Bu sonuçla galibiyet serisini 5 maça çıkaran Baskonia 10-5 ile 5. sıraya yükseldi. Bologna ise 6-9 ile 14. sıraya geriledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Vanja Marinkovic 22 sayı ile kariyer rekorunu kırarken, Tadas Sedekerskis 12 sayı, 4 ribaund, Maik Kotsar 12 sayı, 4 ribuand ve Steven Enoch 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bologna cephesinde ise Tornike Shengelia 15 sayı, 3 ribaund, Marco Belinelli 15 sayı, Niccolo Mannion 11 sayı ve Ismael Bako 8 sayı, 6 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …