Güncel Haberler

Koç Ataman, Larkin’in Dönüş Tarihini Açıkladı!

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Spor Ödülleri sahiplerini buldu.

Turkish Airlines Euroleague temsilcilerimizden Anadolu Efes‘in ve milli takımın başarılı koçu Ergin Ataman da en iyi antrenör olarak ödüllendirildi.

Ataman, ödülü kazandıktan sonra “Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından böyle bir ödüle layık görülmek benim için gurur kaynağı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye’nin geleceği bu çocukların elinde. Bu gençlerin bizim yaptıklarımızı ödüllendirmesi bizim için çok önemli. Bir Türk antrenör olarak Avrupa’da yaptıklarımızın onlar için ışık olmasını temenni ediyorum.” açıklamalarını yaptı.

Ardından Anadolu Efes‘e dair açıklamalarda bulunan Ataman, ilk olarak şu anda kimsenin “şampiyon şu takım olur” diyemediği gerçeğini vurguladı:

Bizim için ilk planda Avrupa Ligi çok önemli. Avrupa Ligi’nde çok çetin bir mücadele var. Kimin şampiyon olacağı belli değil. Hiç kimse ‘şu takım şampiyon olur’ diyemiyor. Herkes herkesi yenebiliyor. Panathinaikos çok tehlikeli ve önemli bir maç. Geçen hafta 2 maçı da son saniyede kaybettik. Panathinaikos da Barcelona’da son 1 dakika içinde kaybettiler. Zor ve çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Hazır durumdayız. Takımımızda herhangi bir sıkıntımız yok.

Son olarak uzun süredir sakatlığından dolayı EuroLeague’te forma giyemeyen Shane Larkin’in durumu hakkında bilgilendirme yapan Ataman, Panathinaikos maçında yıldız oyuncunun oynamasını beklediklerini söyledi:

Son kontrolleri için şu an ABD’de. Çarşamba günü İstanbul’a gelecek, perşembe günü de takımla birlikte antrenman yapacak. Cuma günü de oynamasını bekliyoruz. Bir anda gerçek Larkin gibi oynamayacaktır ama O’nun da katılmasıyla gücümüze kavuşacağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …