Güncel Haberler

Koç Ernak, Bakken Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 5. maçında temsilcimiz Darüşşafaka konuk olduğu Bakken Bears’a son nefeste 66-68’lik skorla kaybetmişti.

Karşılaşmanın ardından Daçka’nın koçu Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Bakken Bears’ı tebrik ederim. Evlerinde oynadıkları tüm maçlarda çok iyi oynuyorlar. Daha fazla da maç kazanabilirlerdi. Düşük skorlu ve yakın geçen maçlar kaybettiler. Bu maçta savaşacaklarını biliyorduk. Evlerinde oynadıkları için enerjileri yüksekti. Ne yazık ki biz buna yanıt veremedik. Benchleri 18 sayı üretti, bizim benchimiz 5 sayı. Çok sayıda kolay baskete izin verdik. Play-in aşamasına kaldık belki ama ikinci ya da üçüncü olma şansımız kendi elimizde değil. Diğer sonuçlara da bakacağız. Bunun olmasını istemiyorduk. Basketbolda tüm sonuçlar mümkün. Her şeye karşı hazırlıklı olmalısınız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …