Güncel Haberler

Embiid, Charlotte’a Patladı (Furkan 4 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Philadelphia 76ers konuk ettiği Charlotte Hornets‘ı 113-131’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Sixers derecesini 14-12 yaparken 5. sırada yer aldı. Hornets ise 7-20 ile 14. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Joel Embiid 53 sayı, 12 ribaund, 3 asist ile MVP performansına imza atarken kariyerinde 4. kez 50 sayı barajını aşmış oldu. James Harden 19 sayı, 9 ribaund, 16 asist ve Tobias Harris 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise 11 dakika sahada kalırken 4 sayı (0-2 2sayı, 4-6 s.atış), 1 ribaund, 1 top çalma ile katkı verebildi.

Hornets cephesinde ise Terry Rozier 29 sayı, 8 ribaund, 6 asist, Kelly Oubre Jr. 29 sayı, 3 ribaund ve Jalen McDaniels 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …