Güncel Haberler

Koç Can, Fenerbahçe Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Türk Telekom, konuk olduğu Fenerbahçe Beko’yu 75-82’lik skorla devirmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Telekom’un başarılı koçu Erdem Can açıklamalarda bulundu:

Çok ciddi bir mücadele gösterdik, burada yenilgiyi kabullenmeyen bir takım inşaa etmeye çalışıyoruz. Aslında bizim için Fenerbahçe maçının hazırlığı Gran Canaria maçının ilk yarısında başladı çünkü biz o ilk yarıda çok yumuşak bir oyun sergilemiştik. Sonrasında toparladık ve sergilediğimiz mücadeleyi buraya taşımak istedik. Maç boyunca planımıza sadık kaldık, Avrupa’nın en iyi takımlarından birini kendi sahasında yenmek mutluluk verici. Yine de henüz 10. haftadayız, sadece bir maç kazandık. Yine aynı şeyi söylüyorum, her gün daha iyiye gitmek istiyoruz. Bu bizi nereye götürür göreceğiz.

Uzun rotasyonunda Tyrique Jones’un bir sakatlığı vardı, bu sabah yaptığımız değerlendirmeden sonra kendisini oynatmaya karar verdik. Isındıktan sonraki durumuna bakacaktık, bu sebeple yüzde yüz verimle oynayamadı. Bugün benim için asıl mutluluk verici nokta oyuna aldığımız tüm oyuncuların ellerinden gelen katkıyı vermeleri oldu. Mesela Berk Demir oyuna girdi ve müthiş mücadele etti, sahada görünmeyen işleri yaptı. Bizim için en önemli konu takım halinde büyüyebilmek, onun için bugün bir adım atmış olduk. Bu bizim için mutluluk verici ama halen önümüzde çok uzun bir yol var.

Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda kazanmak elbette biraz buruk hissettiriyor, burada yıllarım geçti. Kazanılan başarıların içerisinde bir şekilde bulunma şansını yakaladım. Böyle büyük, Avrupa’da eşsiz bir camiadan çıkıp tekrardan buraya gelmek çok özel. Bana maç önünde çok büyük teveccüh gösterdiler, bu sebeple Fenerbahçe kulübüne ayrıca teşekkür ediyorum. Bu salonda böyle anılmak çok onur verici çünkü Fenerbahçe Türkiye’de spor kültürü en büyük olan kulüp. Bu sebeple benim için ayrıca mutluluk verici.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …