Güncel Haberler

Cleveland, Son 4 Dakikada Sayı Atamadı ve Evinde Sacremento’ya Kaybetti (Cedi 17 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Cleveland Cavaliers konuk ettiği Sacramento Kings karşısında son bölüme 5 sayı farkla önde girse de son 4 dakikada sayı bulamayıp 0-16’lık bir seri yiyince 106-95’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Kings derecesini 14-10 yaptı ve Batı’da 5. sırada yer aldı. Cavs ise 16-10 ile Doğu’da 3. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kings’de Domantas Sabonis 18 sayı, 18 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Harrison Barnes 20 sayı, 3 ribaund, Kevin Huerter 19 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve Keegan Murphy 18 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Mitchell’dan yoksun olan Cavs cephesinde ise Caris LeVert 22 sayı, 6 ribaund, 6 asist, Darius Garland 19 sayı, 2 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ve Evan Mobley 16 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 35 dakika süre buldu ve 17 sayı (3-8 3sayı, 4-6 2sayı, 0-2 s.atış), 4 ribaund, 1 asist, 3 top çalma, 1 blok ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …