Güncel Haberler

James Liderliğindeki Monaco, Madrid Deplasmanından Uzatma Sonunda Çıktı

Turkish Airlines Euroleague 12. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk olduğu Real Madrid‘i James liderliğinde uzatmanın ardından 94-95’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Monaco, derecesini 9-3 yaptı ve 2. sıraya yükseldi. Real ise 8-4 ile 4. sıraya geriledi.

Fransa temsilcisinde Mike James 28 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, normal sürenin son anlarında ciddi şekilde sakatlanan ve maça devam edemeyen Jordan Loyd 19 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Alpha Diallo 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Real cephesinde ise Dzanan Musa 24 sayı, 4 asist, Walter Tavares 17 sayı, 18 ribaund, 3 blok, Sergio Llull 12 sayı, 2 asist, Guerschon Yabusele 12 syaı, 6 ribaund ve Alberto Abalde 11 sayı ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …