Güncel Haberler

Telekom’un Rakibi İspanyol Ekibi Gran Canaria

7DAYS EuroCup B grubu 7. hafta mücadelesinde temsilcimzi Türk Telekom, Ankara’da İspanyol ekibi Gran Canaria‘yı konuk edecek.

7 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz 6 maçın ardından hanesine 5 galibiyet yazdırdı ki bunlar seri halinde geldi, BSL ile beraber tam 12 maçtır bileklerini bükebilen çıkmadı. Müthiş bir serinin içinde koç Can’ın öğrencileri. Son 2 maçlarında Yunanistan’da Promitheas’ı 83-98 ve Ankara’da Tofaş’ı 89-77 ile geçmeyi bilmişlerdi.

İspanyol ekibi ise 6 maçtan 4 galibiyet çıkardı ve aynı galibiyet sayısına sahip 2 diğer rakibi ile beraber 2. sırayı paylaşıyorlar. Son 2 mçalarında İtalya’da Trento’ya sürpriz şekilde 75-72 ile kaybetmişler, ardından ligde ise Bilbao’ya yine deplasmanda 76-72 ile yenilmekten kurtulamamışlardı.

İki takım daha önce 2010 yılında 2 kez karşılaşmışlardı. 26 Ocak’taki maçı İspanya’da Granca 73-65 ve 2 Mart’taki maçı da İspanyol ekibi bu kez Ankara’da 78-79 ile son nefeste kazanmıştıç O zamandan bu yan bir daha karşı karşıya gelmediler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …