Güncel Haberler

Lakers, Davis’in MVP Performansıyla Washington Deplasmanında Kazandı

NBA Batı Konferansı’nın çıkışa geçen takımlarından Los Angeles Lakers konuk olduğu Doğu ekibi Washington Wizards‘ı Davis’in MVP performansı eşliğinde 130-119’luk skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla üst üste 4. deplasman galibiyetini alan Lakers derecesini 10-12 yaptı ve Batı’da 12. sırada yer aldı. Wizards ise 11-13 ile Doğu’da 11. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Anthony Davis 55 sayı, 17 ribaund, 3 blok ile MVP performansı sergilerken, Lebron James 29 sayı, 8 ribaund, 6 asist ve Lonnie Walker 20 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Maçın hemen başında sakatlanan Beal’ı kaybeden Wizards cephesinde ise Kristaps Porzingis 27 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Kyle Kuzma 26 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Daniel Gafford 19 sayı, 7 ribaund ve Corey Kispert 16 sayı, 2 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …