Güncel Haberler

Koç Mateo’dan Campazzo Transferine Yeşil Işık!

Geçtiğimiz günlerde NBA ekiplerinden Dallas Mavericks tarafından serbest bırakılan Facundo Campazzo‘nun geleceği ile ilgili menajeri açıklamalarda bulunmuş, oyuncusunun artık Avrupa’ya dönmesinin kesin olduğunu dile getirmişti.

Arjantinli yıldız hakkında temsilcimiz Fenerbahçe ve Milano başta olmak üzere bir çok takımın ilgilendiği gündeme gelmişti ama somut bir gelişme olmamıştı.

Konuyla ilgili Campazzo’nun Avrupa’da son forma giydiği takımı Real Madrid‘in koçu Chus Mateo ise İspanyol radyosu Vamos’a önemli açıklamalar yaptı, yıldız guardın takıma dönmesinden memnuyiyet dıuyacağını dile getirdi:

NBA’de serbest kaldığı için şu anda Facu’nun ismi geçiyor. O her zaman bizimle olan bir isim. Real Madrid, teknik ekip ve takım arkadaşları tarafından çok sevilen bir oyuncu. Tabii ki Real Madrid için müthiş bir takviye olur. Geleceğiyle ilgili kararını almasına sakince izin vermeliyiz. Facu’ya geleceğine dair en iyisini diliyoruz ve tabi umuyoruz ki bizim aramıza katılır, neden olmasın?

31 yaşındaki Campazzo’nun Turkish Airlines Euroleague’e dönmesi durumunda haklarının Real’de olduğunu hatırlatmak lazım. Onun için yapılan tüm teklifleri karşılama ve onu kadroya katma hakkında sahip İspanyol devi. Bir diğer önemli konu ise Campazzo, NBA’e giderken çıkış bedelinin 5.25 miloyn dolarını cebinden taksitle Real’e ödemeye başlamıştı, kulübe halen borçlu.

Bu faktörlerden dolayı Arjantinli yıldızın transfer haikayesinde Real’in rolü çok ama çok kritij durumda.

Bildiğiniz üzere Campazzo, Real Madrid ile beraber 2 Euroleague şampiyonluğu yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …