Güncel Haberler

Koç Demir, Petkim Galibiyetinin Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Manisa BBSK, konuk olduğu Aliağa Petkim Spor’u 84-90’luk skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Manisa’nın çiçeği burnunda koçu Hakan Demir açıklamalarda bulundu:

Bu galibiyet bizim için, kulüp için çok önemli. Aliağa çok iyi bir takım, çok iyi oynuyorlar. Buraya gelen herkese karşı çok iyi oynadılar. Bu hafta buraya geldiğimizde biz de ligin son sırasındaydık. Tabii ki bir moral bozukluğu var, güvensizlik var. Rakip bize göre daha güvenli bir takım. Maçın içinde birçok iniş çıkış oldu ama takımım çok iyi reaksiyon verdi. Benim için de iyi bir başlangıç oldu. Takımımın kapasitesini gördüm. İyi olacak inşallah. Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı çok iyi bir kulüp, çok iyi bir organizasyon. Geldiğim andan itibaren bu organizasyonun çok iyi bir noktaya gelebileceğini gördüm. İnşallah adım adım iyi yerlere geleceğiz. Lig güzel, bizim ligin içine girmemizle birlikte lig daha da güzelleşecek. Tabii maçın sonunda yaşanmaması gereken şeyler oldu ama keşke olmasa. Güvenlik daha iyi olabilirdi. Aliağa’yı da tebrik ediyorum. İyi bir mücadele oldu. Takımımı da tebrik ediyorum. Tekrardan işin içine girdik diye düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …