Güncel Haberler

Partizan, Buducnost Karşısından Beklenenden Rahat Bir Galibiyet Aldı

Adriyatik Ligi 9. hafta mücadelesinde Partizan konuk ettiği Buducnost‘u beklenenden rahat bir şekilde, 106-77’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Partizan derecesini 8-1 yaptı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti, Buducnost ise yoluna 5-4 ile 4. sırada devam etti.

Sırp ekibinde Tristan Vukcevic 15 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Yam Madar 14 sayı, 4 asist, Mathias Lessort 12 sayı, 9 ribaund, 4 asist, Uros Trifunovic 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Danilo Andjusic 11 sayı, 2 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Karadağ cephesinde ise Cameron Reynolds 16 sayı, Aleksandar Lazic 12 sayı, 2 ribaund ve Trae Bell-Haynes, Phil Booth, Aleksa Ilic 8’er sayıyla direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …