Güncel Haberler

Koç Pistiolis ve Sadık, Bahçeşehir Galibiyetini Değerlendirdiler

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk olduğu Bahçeşehir Koleji’ni 79-86’lık skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların Yunan koçu Andreas Pistiolis açıklamalarda bulundu:

Maça çok odaklandık. Bu maçı çok istedik, çok konsantreydik. Çok akıllı ve özgüvenli oynadık. İki taraf için de bu maçta iniş çıkışlar oldu. Günün sonunda kazanan taraf biz olduk.

Galatasaray SK

Maçın yıldızlarından olan milli uzun Sadık Emir Kabaca ise şu ifadeleri kullandı:

Her maçta kazanmamız gerekiyor. Kazanmamız gereken gereken maçlarda çok iyi performans gösteremedik. Çok fire verdik. Bursa galibiyeti ve bu maçla arkamıza rüzgar alarak play-offa daha iyi bir yerde girmek istiyoruz. Elimden gelen en iyi performansı göstererek takıma yardımcı olmaya çalışıyorum.

Galatasaray SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …