Güncel Haberler

Barça, Obradoiro Deplasmanında Soğuk Bir Duş Aldı! (Sertaç forma giymedi)

İspanya Liga Endesa 10. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu Obadoiro‘ya 76-74’lük skorla kaybederek soğuk bir duş aldı.

Bu sonuçla Obradoiro’nun derecesi 4-6 oldu ve 13. sırada konumlandı. Barça ise yola 7-3 ile devam etti ve averajla 4. sırada yer aldı.

Ev sahibi ekipte Phil Scrubb 15 sayı, 5 asist ile öne çıkarken, Marek Blazevic 13 sayı, 4 ribaund, Thomas Scrubb 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Alvaro Munoz 11 sayı, 2 ribaund ve yeni transfer Kassius Robertson 11 sayı, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Barça cephesinde ise Nicolas Laprovittola 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile etkili olurken, sakatlıktan dönen Nikola Mirotic 14 sayı, 7 ribaund, Cory Higgins 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Tomas Satoransky 12 sayı, 4 ribaund ve Jan Vesely 10 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimlerdi. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …