Güncel Haberler

Morant ve Arkadaşları, Eksik Philadelphia Karşısında Hata Yapmadılar (Furkan 6 sayı)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Memphis Grizzlies konuk ettiği önemli eksikleri bulunan Philadelphia 76ers karşısında hata yapmadı ve sahadan 109-117’lik skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla Grizzlies derecesini 13-9 yaptı ve Batı’da 4. sırada yer aldı. Sixers ise 12-11’lik derecesi ile Doğu’da 7. sırada kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’da Ja Morant 28 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Jaren Jackson 22 sayı, 9 ribaund, 4 blok ve Dillon Brooks 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Maxey ve Harden’dan yoksun oynamaya devam eden Sixers cephesinde ise Joel Embiid 35 sayı, 11 ribaund, 8 asist ile MVP performansı sergilerken, Tobias Harris 21 sayı (5-6 3sayı), 11 ribaund ve Shake Milton 17 sayı, 5 asist ile diğer direnen isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 13 dakika süre bulabildi ve 6 sayı (1-1 3sayı, 1-2 2sayı, 1-2 s.atış), 1 ribaund, 2 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …