Güncel Haberler

Koç Ernak, Ludwigsburg Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka konuk olduğu Ludwigsburg’u 63-77’lik skorla devirmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Daçka’nın tecrübeli koçu Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Bizim için önem derecesi çok yüksek bir maçtı. Ludwigsburg bizin grubumuzda yer alan en güçlü takım, onlara karşı ilk maçımızda korkunç bir performans ortaya koymuştuk. Bizi kendi evimizde 20 sayı farkla mağlup etmişlerdi. Rakibimizin maç başına neredeyse 90 sayı bulduğunun farkındaydık, bu nedenle ilk önceliğimiz Ludwigsburg’u olabildiğince düşük skorda tutmaktı. Bugün potamızda sadece 63 sayıya izin verdik, ayrıca rakibimiz maçı 21 top kaybıyla tamamladı. Takımım bugün büyük bir iş başardı, Darüşşafaka‘da savunmadan beslenen bir takım kimliği oturtmak istiyoruz. Umuyorum bundan sonraki kalan iki maçımızı da kazanıp grubu olabilecek en iyi konumda bitirebiliriz.

Ayrıca bugün buraya bizi desteklemeye gelen Türk seyircilere de teşekkür etmek istiyorum. Elbette Türk takımları Almanya’ya geldiği zaman büyük bir seyirci desteği oluyor ama bugün böylesine bir kitlenin olacağını tahmin etmiyordum. Vakitlerini ayırıp bizi desteklemeye geldikleri için bugün salondaki Türk seyircilere teşekkür ediyorum, bunun benim ve takımım için anlamı çok büyük.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …