Güncel Haberler

Alperen, Idolü Jokic ile 2 Günde 2. Kez Karşılaştı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Denver Nuggets, iki gün önce deplasmanda yendiği rakibi Houston Rockets‘ı bu kez evinde 100-120’lik skorla rahat bir şekilde yendi.

Bu sonuçla Nuggets derecesini 14-7 yaptı ve 2. sırada yer aldı. Rockets ise 5-16 ile son sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Nikola Jokic 17 sayı, 9 ribaund, 12 asist ile triple-double’ı 1 ribuand ile kaçırırken, Jamal Murray 26 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Aaron Gordon 20 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Bruce Brown 18 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise temsilcimiz Alperen Şengün ilk beş başlayıp 29 dakika süre alırken 18 sayı (0-2 3sayı, 8-10 2sayı, 2-2 s.atış), 11 ribaund, 1 asist ile katkı verdi. Kevin Porter Jr. 23 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Jalen Green 16 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …