Güncel Haberler

Sakatlıktan Dönen Embiid, Philadelphia’yı Atlanta Karşısında Galibiyete Taşıdı (Furkan 2 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Philadelphia 76ers konuk ettiği Atlanta Hawks‘ı sakatlıktan dönen yıldızı Embiid sayesinde 101-104’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Sixers derecesini 12-9 yaptı ve 5. sırada yer aldı. Hawks ise 11-10 ile 8. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Harden ve Maxey’den yoksun olan Sixers’da, 4 maç sonra sakatlıktan dönen Joel Embiid takımının son 11 sayısına imza atarken toplamda 30 sayı üretti ve istatistiklerine 8 ribaund, 7 asist ekleyerek komple bir performansla takımını galibiyete taşıdı. Tobias Harris 24 sayı, 10 ribaund ve Shake Milton 21 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile ona destek olan diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 19 dakika süre buldu ve 2 sayı (0-3 3sayı, 1-2 2sayı), 2 ribaund, 2 asist, 3 top çalma, 1 blok ile katkı verebildi.

Hawks cephesinde ise Trae Young 18 sayı, 2 ribaund, 10 asist, De’Andre Hunter 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Dejounte Murray 17 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve kenardan gelen Justin Holiday 16 sayı ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …